Lej-kontorlokaler

- når din virksomhed skal flytte!

Når firmaet skal flytte, skal det ofte gå hurtigt

En firmaflytning skal planlægges – og gerne i god tid. Særligt hvis I er en større virksomhed, der skal flytte, er det vigtigt at tænke flytningen i tidligt, så den er planlagt bedst muligt. For mange virksomheder vil det være en nødvendighed at få hjælp fra et professionelt flyttefirma, så hverdagen for medarbejderne bliver mindst muligt påvirket af flytningen. Særligt fordi en firmaflytning skal gå hurtigt, så arbejdet kan optages igen hurtigst muligt.

I mange tilfælde vil man kunne klare en flytning henover weekenden – og det er der jo for mange virksomheder god grund til at stile efter. Flere flyttefirmaer tilbyder at opstille arbejdspladserne det nye sted, så medarbejderne kan gå fra arbejde fredag eftermiddag og i grove træk fortsætte arbejdet mandag morgen i de nye omgivelser. Det betyder få forstyrrelser for medarbejderne og deres arbejde, hvilket er til gavn for både medarbejdere, kunder og samarbejdsparterne, da virksomheden vil kunne koncentrere sig om sine kerneområder.

Hvis uheldet er ude

Vær opmærksom på hvordan I er stillet, når det kommer til ansvar og forsikring, hvis uheldet skulle være ude, og noget inventar tager skade under flytningen. Hvis I benytter et professionelt firma, vil de som hovedregel være fuldt forsikrede, hvorfor det kun kan anbefales at tage fat i de professionelle. Dermed skal I ikke være nervøse for skader eller andet under flytningen – og skulle det ske, så kommer det ikke jer til last.

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *