Lej-kontorlokaler

- når din virksomhed skal flytte!

Kontorindretning siger meget om jer som virksomhed

Kontorindretning kan have stor indflydelse på både arbejdsmiljøet og produktiviteten i firmaet. Derfor er det værd at overveje, om I har indrettet jer optimalt – og om der i forbindelse med en flytning er behov for at tænke nyt.

I dag er der hjælp at hente mange steder, og det er blevet langt mere almindeligt at have professionelle folk med inde over indretningen af ens nye kontorlokaler. Det kan være alt fra skitsetegninger, indkøb af møbler, valg af belysning og øvrige materialer.

Men også over for kunder og samarbejdspartnere har indretningen af jeres kontor meget at sige. Det er det første indtryk, som jeres gæster møder, når de besøger jeres virksomhed, og derfor er det vigtigt at tænke på, hvilket udtryk man som virksomhed ønsker at skabe.

Er det nu, der skal skabes nogle nye arbejdsgange?

Indretningen af kontoret kan i høj grad være med til at præge arbejdsgange og arbejdsmiljøet blandt medarbejderne. Derfor kan en flytning og en ny indretning være med til at skabe nogle nye konstellationer – og bedre samarbejde på tværs i organisationen. Det er er nemlig ikke lige meget, hvordan du placerer dine ansatte – og om det er i storrum eller cellekontorer. Den optimale løsning handler naturligvis meget om, hvilken type virksomhed I er.

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *