Lej-kontorlokaler

- når din virksomhed skal flytte!

Firmarengøring – lad andre svinge kosten for jer

Måske har I allerede en, der kommer og gør rent hos jer – men kan jeres firmarengøring rykke med jer, når I flytter til et nyt kontor? Eller er det på tide rent faktisk at få besøg af et professionelt rengøringsfirma, der kan gøre det hårde arbejde for jer?

Med et professionelt rengøringsfirma, så er I sikre på, at jeres kontorlokaler altid fremstår pæne og præsentable. Afhængig af størrelsen på jeres kontor og hvor mange medarbejdere I sidder sammen, kan man tilpasse frekvensen af rengøringen. Med andre ord kan I selv bestemme, om de skal komme én eller flere gange om ugen – og om det er forskellige ting de skal have fokus på fra gang til gang.

Der er ikke det samme behov for at få vasket gulv om sommeren, som der kan være om vinteren, når medarbejderne kommer i store støvler fyldt med sne og salt, der ligger sig på gulvet. Og så når solen endelig kommer frem – så kan det være, det er lidt oftere, at der skal vaskes vinduer – det vil nogle rengøringsselskaber eksempelvis også kunne tilbyde jer.

Professionelle rengøringsfirmaer vil også selv sørge for rengøringsartikler, spande, klude, støvsuger osv. Så det behøver I heller ikke længere tænke på. I kan blot få fornøjelse af at møde op på et rent og pænt kontor.

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *