april 16, 2022

Forvandler kendt tomt kontorhus til ungdomsboliger

Magistrenes Pensionskasse er klar til at omdanne et kendt tomt, 17.300 m² stort kontorhus på Tagensvej til 250 nye moderne ungdomsboliger, skriver Berlingske Ejendomme.

Det aktuelle kontorhus, der i tidens løb har været udejet til flere offentlige institutioner og virksomheder, har Mjølnerparken som nabo og har har stået tomt nu i årevis.

Kontorejendommen er ifølge den offentlige vurdering 153 mio. kr. værd, og husede tidligere bl.a. Skat, men har stået tomt de seneste seks år.

Kontorhuset stod tomt i seks år

“En god del af forklaringen er nok kontorhusets beliggenhed, der ikke er helt optimal. Desuden er ejendommen indrettet til en enkelt bruger,« siger Christian Melgaard, som er direktør i DEAS Property Asset Management, der håndterer magistrenes portefølje af mursten.

Et andet hjørne af forklaringen er måske, at det store kontorhus, der for et par årtier siden var papirfabrik, ligger som nabo til det ofte omtalte boligområde Mjølnerparken.

Projektet er endnu et frisk eksempel på, hvordan adskillige investorer efterhånden etablerer ungdomsboliger og hyppigt med assistance fra kommunen og de store uddannelsessteder.

Læs mere her om kontorhusets kommende forvandling på Tagensvej
Kig her, hvis du søger ledige kontorlokaler i Kbh. N og Kbh. NV

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

SHARE:
nyheder 0 Replies to “Forvandler kendt tomt kontorhus til ungdomsboliger”