april 16, 2022

Går efter guldet med sine bæredygtige kontorbygninger

NCC går efter bæredygtig certificering

NCC Construction går forrest blandt aktørerne i entreprenørbranchen ved at uddanne et rekordhøjt antal medarbejdere i certificering af bæredygtige kontorbygninger.

Den tyske DGNB-standard – Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen  – er et system, der bruges til at certificere erhvervs- og kontorbygninger i graden af bæredygtighed.

Og den store nordiske entreprenøren NCC Construction har prioriteret at uddanne på én gang – som den allerførste entreprenør i Danmark – ikke færre end 21 medarbejdere i DGNB certificering.

DGNB-uddannelsen foregår som led i virksomhedens målrettede anstrengelser for at fremme NCCs bæredygtige løsninger i sine mange nye moderne Company House kontorbygninger.

“I dag beskæftiger vi os med bæredygtighed på en lang række områder. Bæredygtighed er for længst blevet en fundamental del af hele NCCs koncernstrategi, der skal gennemsyre alt, vi bygger og laver.

Vi har derfor en hel vifte af aktuelle initiativer i gang – DGNB-kurset er således kun et af vores mange skridt på vejen mod en systematisk implementering af bæredygtighed i vores kontorbygninger samt i hele vores værdikæde,” siger Vibeke Grupe Larsen, som er bæredygtighedschef i NCC Construction.

Læs meget mere om NCCs satsning på bæredygtige kontorbygninger
Søger virksomhed efter aktuelt ledige kontorlokaler i Hovedstadsområdet?

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

SHARE:
nyheder 0 Replies to “Går efter guldet med sine bæredygtige kontorbygninger”