april 16, 2022

Masser af ledige kontorlokaler i København

København, ja, hele hovedstadsområdet i almindelighed, er forsynet med ledige kontorlokaler for de næste mange-mange år frem. Derfor undrer det ejendomseksperter, at der fortsat bygges på livet løs på nye kontorejendomme, der ifølge eksperterne risikerer at gå en tvivlsom fremtid i møde.

I en opsigtsvækkende artikel advarer flere markante eksperter om den åbenlyse risiko for, at ejere og investorer styrer mod betragtelig milliardtab på de københavnske kontorejendomme, fordi der p.t. opføres nye kontorlokaler med hovedet under armen.

“På markedet for tomme kontorlokaler har vi netop nu ikke færre end 1,3 millioner kontorkvadratmeter stående gabende tomme i hovedstadsområdet.

Hvis vi regner værdien som et gennemsnit på 15.000 kr. pr. kvadratmeter, er det således en svimlende formue på 19,5 milliarder kroner.”  siger Per Hallgren, der er adm. direktør i ejendomskoncernen, Danmarks største, Jeudan.

Sområdet, er antallet af ledige kontorkvadratmeter her tredoblet. Ikke desto mindre fortsætter de høje byggekraner med at producere nye kontorbygninger nærmest på samlebånd.

Og totale størrelse af de ledige kontorlokaler såvel som den samlede  mængde af kontorer vil uundgåelig sætte nye historiske rekorder over de næste år.

Læs Jyllands-Postens artikel i sin fulde udstrækning her

 Hvis dit firma er på jagt efter tomme kontorlokaler i Hovedstadsområdet

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

SHARE:
nyheder 0 Replies to “Masser af ledige kontorlokaler i København”